Замок на КПШ BMW 1

7 800 ₴
Замок на КПШ BMW 1 в закритому стані ефективно блокує переміщення важеля перемикання швидкостей.
Встановлення
Кількість

check_circle Якщо не вдалося підібрати замок - телефонуйте  (098) 156-68-12 і ми вам допоможемо підібрати оптимальний захист від викрадення.

  • 36 місяців гарантії від офіційного імпортера продукції 36 місяців гарантії від офіційного імпортера продукції
  • Швидка доставка по всій Україні. Страхування всіх відправлень! Швидка доставка по всій Україні. Страхування всіх відправлень!
  • Встановлення в сертифікованих установчих центрах. Встановлення в сертифікованих установчих центрах.

Замок на КПШ Bear-Lock встановлюється на механічну й автоматичну коробку перемикання швидкостей. Замок на КПШ Bear-Lock встановлюється на штатні місця в кузові автомобіля.

Замок на КПШ BMW 1 стійкий до злому

Замок на коробку передач стійкий до механічних пошкоджень. Протиугінна система кріпиться до кузова авто болтами і гайками, які після затяжки обриваються, що робить демонтаж майже неможливим.

Замок на КПШ Bear-Lock простий у використанні

Пристрій закривається без ключа, досить натиснути на замок і повернути. Замок на КПШ Bear-Lock не потребує обслуговування. У комплекті з замком надається три ключа і карта з кодом. У разі втрати ключа, дублікат виготовляється за кодом на картці.

Замок на КПШ Bear-Lock рекомендується фахівцями

Ключ підвищеної секретності зроблено по цифрової технології. Щоб уникнути пошкодження циліндра замка використовуються загартовані елементи з підвищеною стійкістю. В результаті, замок захищений від свердління та інших спроб механічного втручання.

Bear-Lock