Замок на кермо LAND ROVER RANGE ROVER EVOQUE

11 050 ₴
Замок на кермо LAND ROVER RANGE ROVER EVOQUE після установки стає невід'ємною частиною рульової колонки. Його ефективність заснована на загальному блокуванні рульового колеса за допомогою системи механічної фіксації.
Встановлення
Кількість

check_circle Якщо не вдалося підібрати замок - телефонуйте  (098) 156-68-12 і ми вам допоможемо підібрати оптимальний захист від викрадення.

  • 36 місяців гарантії від офіційного імпортера продукції 36 місяців гарантії від офіційного імпортера продукції
  • Швидка доставка по всій Україні. Страхування всіх відправлень! Швидка доставка по всій Україні. Страхування всіх відправлень!
  • Встановлення в сертифікованих установчих центрах. Встановлення в сертифікованих установчих центрах.

Замок на рульовий вал Bear-Lock використовується в автомобілях з електронним управлінням трансмісією.

Комфортно і естетично

Замок на кермо LAND ROVER RANGE ROVER EVOQUE встановлюється таким чином, що не змінює дизайн інтер'єру автомобіля та не заважає водієві. Замок розташовано в корпусі рульової колонки і управляється за допомогою ключа.

Замок на кермо Bear-Lock надійний

Механізм блокуючого пристрою вбудований в литий корпус з високоміцної сталі. Ключ підвищеної секретності зроблено по цифрової технології. Спеціальний захист від відмички, висвердлювання, грубого злому та кислот.

Замок на рульовий вал Bear-Lock безпечний

Замок на рульовий вал ніяк не впливає на комфорт водіння і безпеку. Можлива установка додаткового реле, що унеможливлює включення запалювання і початок руху без розблокування замка.

Bear-Lock