Замок на кермо BMW 5

11 050 ₴
Замок на кермо BMW 5 після установки стає невід'ємною частиною рульової колонки. Його ефективність заснована на загальному блокуванні рульового колеса за допомогою системи механічної фіксації.
Встановлення
Кількість

check_circle Якщо не вдалося підібрати замок - телефонуйте  (098) 156-68-12 і ми вам допоможемо підібрати оптимальний захист від викрадення.

  • 36 місяців гарантії від офіційного імпортера продукції 36 місяців гарантії від офіційного імпортера продукції
  • Швидка доставка по всій Україні. Страхування всіх відправлень! Швидка доставка по всій Україні. Страхування всіх відправлень!
  • Встановлення в сертифікованих установчих центрах. Встановлення в сертифікованих установчих центрах.

Замок на рульовий вал Bear-Lock використовується в автомобілях з електронним управлінням трансмісією.

Комфортно і естетично

Замок на кермо BMW 5 встановлюється таким чином, що не змінює дизайн інтер'єру автомобіля та не заважає водієві. Замок розташовано в корпусі рульової колонки і управляється за допомогою ключа.

Замок на кермо Bear-Lock надійний

Механізм блокуючого пристрою вбудований в литий корпус з високоміцної сталі. Ключ підвищеної секретності зроблено по цифрової технології. Спеціальний захист від відмички, висвердлювання, грубого злому та кислот.

Замок на рульовий вал Bear-Lock безпечний

Замок на рульовий вал ніяк не впливає на комфорт водіння і безпеку. Можлива установка додаткового реле, що унеможливлює включення запалювання і початок руху без розблокування замка.

Bear-Lock